fbpx

Finisaje interioare premium pentru amenajări de top

Evoconcept Store îți oferă o gamă variată de produse destinate amenajării și decorării spațiului, atât a reședințelor private, cât și a diferitelor proiecte de mare anvergură precum hoteluri, restaurante, spații comerciale sau birouri.

Materiale de top pentru amenajări interioare rezidențiale și comerciale

Colaborăm cu furnizori de top din întreaga lume și căutăm în permanență să completăm eforturile creative ale partenerilor noștri – clienți, designeri, meșteri – cu materiale de amenajări interioare de cea mai bună calitate.

Servicii

De la proiecte rezidențiale pentru case și apartamente, până la amenajări de hoteluri, restaurante, săli de evenimente, spații de birouri sau orice tip de spațiu comercial, Evoconcept oferă consultanță în planificarea necesarului de materiale pentru proiectul tău. 

Măsurători

Oferim SERVICII DE MĂSURARE pentru spații mari, cruciale în inițierea unui proiect, care includ vizita la locație, măsurătorile propriu-zise și releveul spațiului. 

Consultanță

Experții noștri îți oferă CONSILIERE GRATUITĂ de specialitate în achiziționarea finisajele interioare adaptate cu exactitate obiectivelor tale.

 

Ofertare specifică

Îți facem o ofertă pe care să n-o poți refuza! Echipa Evoconcept îți pune la dispoziție soluții personalizate de amenajare interioară pentru pereți, plafoane și pardoseli.

giorgio-graesan-timisoara
telamor-perdele-timisoara
kenneth-cobonpue-timisoara-evoconcept
mind-the-gap-timisoara-evoconcept

Testimoniale

Recomand cu încredere Evoconcept. Calitatea serviciilor, promptitutinea, atenția pentru detalii, eficiența și profesionalismul angajaților sunt principalii factori pentru care avem o colaborare de succes.
Alina Georgescu
Client
Evoconcept este un concept store, în care mă regăsesc, un spațiu care mă sprijină să fiu creativă și îndrăzneață, oferindu-mi o varietate copleșitoare de produse și de soluții ajustabile bugetual pentru atmosfera de ambient dorită în cadrul amenajărilor mele.
Lavinia Gal
Arhitect

AMENAJEZI UN SPAȚIU?

Te așteptăm în showroom!

Strada Gheorghe Dima (vizavi de Spitalul Municipal), Timișoara
Luni – Vineri
10.00 – 19.00
 
office@evoconcept.eu
0726 674 190
0724 537 797