DESPRE NOI

A 5-a dimensiune in designul interior


Amenajarile in care se implica EvoConcept pretuiesc in sufletele lor o destinatie. A ta.

Alegerea modului prin care urmeaza sa îti amenajezi locuinta este reductiva. Pentru ca o amenajare poate fi indiferenta, poate avea un gust de productie in serie, ca ceva static, ce nu îti apartine niciodata.

Filozofia care ne-a condus inca de la inceput se bazeaza pe negarea acestor principii de serie și industriale, ce ne blocheaza de multe ori imaginatia: la EvoConcept ne axam pe abordari unice, care capteaza atentia si dau frau imaginatiei.

Avem dorinta de a conecta fiecare client si fiecare experienta nu cu o parte din produsele oferite, ci cu un tovaraș de calatorie.

Amenajarile gandite, proiectate si terminate de mintile si mainile colaboratorilor noștri, ce devin parte a vietii celor care le aleg, trebuie sa fie apreciate pentru o perioada cat mai indelungata.

Acesta este si motivul pentru care sloganul nostru este: “A 5-a dimensiune in designul interior”. Daca designerii au in mod constant de gestionat cele 3 dimensiuni spatiale si timpul, noi completam lucrarile acestora oferind materialele de care au nevoie pentru a reusi in proiectele pe care le-au demarat impreuna cu tine.

Te asteptam cu bratele deschise sa discutam despre amenajarea locuintei sau biroului tau.