fbpx

EVOCONCEPT - A 5-A DIMENSIUNE ÎN DESIGNUL INTERIOR


Evoconcept se implică în amenajări care prețuiesc în sufletele lor o destinație clară. A ta.

Alegerea modului prin care urmează să îți amenajezi locuința este reductivă. Pentru că o amenajare poate fi indiferentă, poate avea un gust de producție în serie, ca ceva static, ce nu îti aparține niciodată.

Filozofia care ne-a condus încă de la început se bazează pe negarea acestor principii de serie și industriale, ce ne blocheaza de multe ori imaginația: la evoconcept ne axăm pe abordări unice, care captează atenția și dau frâu imaginației.

Avem dorința de a conecta fiecare client și fiecare experiență nu cu o parte din produsele oferite, ci cu un tovarăș de călătorie.

Amenajările gândite, proiectate și terminate de mințile și mâinile colaboratorilor noștri, meșteri și designeri, ce devin parte a vieții celor care le aleg, trebuie să fie apreciate pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Acesta este și motivul pentru care sloganul nostru este: „A 5-a dimensiune în designul interior”.

Dacă designerii au în mod constant de gestionat cele 3 dimensiuni spațiale și ce-a de-a 4-a – timpul, noi completăm lucrările acestora oferind materialele de care au nevoie pentru a reuși în proiectele pe care le-au demarat împreună cu tine.

Te așteptăm cu brațele deschise să discutăm despre amenajarea locuinței sau a biroului tău.