28
Jul

Scapă de căldură cu ajutorul sistemelor de umbrire

Ne place vara, am așteptat-o mult, însa acum că este aici, căutăm soluții pentru a ne adăposti de căldura toridă și de razele puternice ale Soarelui.

Dacă ești afară, cauți să mergi pe la umbră, folosești SPF, dacă ești în mașină, AC-ul este prietenul cel mai bun, dar ce faci dacă ești înauntru iar nicio variantă de mai sus nu ți se aplică?

Dacă design-ul casei sau apartamentului tău a fost conceput cu multe geamuri pentru un spațiu deschis și luminos iar în cea mai mare parte a zilei Soarele îți zâmbește direct prin geam?

Noi avem soluția!

Este vorba despre ROLETELE SOLLARA.

Prin această opțiune, avem grijă să vă îndeplinim 3 dintre cele mai importante caracteristici:

        Filtrarea luminii

        Intimitate

        Completarea designului din încăpere

Din punct de vedere al materialelor, soluțiilor și chiar stilurilor disponibile, vă oferim o varietate de opțiuni.

De la materiale transparente care au scop decorativ, la materiale cu transparență redusă, până la variante care oferă opacizare completă, materialele fiind de tip blackout.

Venim în ajutorul vostru cu 3 tipuri de sisteme de umbrire:

        Tandem

        Solo

        Solo M

Tandem –  combină prin cele două materiale acționate separat, soluțiile decorative de zi cu materialele opacizante de genul screen-urilor, dimout-urilor sau blackout-urilor.

Solo – soluție de design minimalist pentru spații moderne cu materiale transparente, decorative și cele de control al luminii de tip screen, dimout sau blackout.

Solo M – sistem simplu cu o soluție de mascare cu profil din aluminiu având materiale transparente, decorative și cele de control al luminii de tip screen, dimout sau blackout.

Pe lângă aceste variante pe care le ai la dispoziție, poți opta inclusiv pentru modalitatea de actionare: manuală sau automată.

Alege ceea ce ți se potrivește și bucură-te din plin de vară!